2011. szeptember 28., szerda

Közlemény

Csak egy röpke bejelenteni való: egy darabig most nem írok semmit, ezért elnézést kérek, tőled speciel nem, mert eléggé a bögyömben vagy. De a többiekre érvényes az elnézéskérés és a bájos szempilla rebegtetés egészen addig, amíg egyszer majd Názárovicsnak lesz igaza, és úgy marad a szemem hóttomig. Vagy inkább az övéig.

Kicsit elfoglalt vagyok, na. Vessetek meg. Vagy el. Gyűjtenem kell a pontjaimat a doktorihoz. És még nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Senki sem akar adni a sajátjából. Szégyellje magát mindenki.

Ha az ösztöndíjbizottság megkérdezi, hogy miért szeretném azt a két betűt a nevem elé, és én azt találom válaszolni, hogy hiúságból (ami, egyébként teljes mértékben fedné a valóságot), akkor nagy valószínűség szerint örökre ki lennék húzva az ösztöndíjasok listájáról egy alkoholos filccel. Ezt elkerülendő kellenek a pontok. Meg annak is hasznát venném, ha valaki mondana egy jó indokot, egy hihetőt, hogy miért szeretném annyira azt a két nyomorúságos betűt. Azért, hogy az apukám büszke legyen rám. De ez csak nekem elfogadható érv, ami üti az összes többit.

Na jóccaka, Maca!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése