2011. július 12., kedd

Utinaplo 6. fejezet

Az a baljos megerzesem tamadt, hogy meg fogom banni ezeket a marha nagy zabalasokat. Meg csak egy hete vagyunk itt, de en mar hiztam ket kilot, pedig eleg erdekeseket esznek itt az emberek. Es vajon a baratosnem mennyit hizott? Harminc dekat! Hat van igazsag???

Az eccakai eletrol annyit, hogy csak egy vodka/narancsot ittunk osszesen a baratosnemmel, meg egy tequilat, mert tobbet nem mertunk. Ezeknek az osszetevoit legalabb ismertem. Sokan megbamultak, egyreszt mert nem voltunk szokek, masreszt a baratosnem sugarzasa kilometerekre hatott, na egy kicsit lehet az enyem is. Nagyon lomposak itt a csajok, es olyan tehenkek, hogy csak a csengo hianyzik a nyakukbol. De komolyan. Meg akkor is, ha egy ilyen mondatot nem lehet komolyan venni.

Ma voltunk a Delfinariumban, leirhatatlan elmeny. Igazan. Gyonyoruek a delfinek, a rozmarok es a fokak is. Igaz, hogy annyit bofogtek es olyan hangosan, hogy a gyomrom felfordult tole. Nazarovits letorkolt, hogy nem bofognek te hulye, hanem igy beszelnek. Mondtam neki, igaz, hogy en nem tudok ilyen szinvonalu teljesitmenyt nyujtani, de azert megteszem ami a kepessegeimbol telik. Savanyu keppel helyeselt, hogy sajnos, ezeknel a teljesitmenyeknel, valamilyen okbol kifolyolag o mindig jelen van.

Szombaton mar otthon leszek, lassan neki kell allni es begyujteni a szuvenireket. Az egyik uzletben lattunk Ukrajnabol importalt cukorkakat, a baratosnem azon vihoraszott, hogy o egy csomag hazait fog vinni szuvenirkent. Pedig ma az osszes gyogyszeret beszedte. Lattam.

2 megjegyzés:

  1. Csilla, drága! Olvaslak ám mindig, az itthoniak már tudják mikor, mert csak az idétlen röhögést hallják, amit megszoktak már, csak éjjel nem annyira szeretik, ha csinálom. Máskor meg nem nagyon jutok ide. Puszillak, várom a többit! :)

    VálaszTörlés
  2. Eszti, megtisztelsz, de igazán! :)

    VálaszTörlés